LA CUCINA ITALIANA APRIL/JUN 2022

BROJ 014
U NOVOM BROJU DONOSIMO
Food News
Noviteti za ljubitelje gastronomije
Gastro istorija
Hleb i salama
Recite to kolačem
Maritozzo, do kraja života
U čaši
Marina Cvetić, vino se piše njenim imenom
Tradicija
Slavimo karbonaru
Tradicija
Špageti u centru skandala
Fini maniri
Oda siru
Jedno jelo, više načina
Polpettine su tako fine
Aperitiv
Amazonka iz Giardina 25
Kuvar
Predjelo (antipasti)
Prvo jelo (primi)
Riba (pesci)
Povrće (verdure)
Meso (carni)
Desert (dolci)
Razglednica iz Umbrije
Otkucaji srca Italije
Razglednica iz Bazilikate
Pećinski ljudi u 21. veku
Tehnike
Sakriveno u kori
Mirisi i ukusi Uskrsa
Slatko iznenađenje
Šta se jede u Maroku
Sviraj to ponovo, Sem
Torte
Jagode, sočni vesnik proleća
Buon Ristoranti
Tipovi italijanskih restorana
Buon Ristoranti
Duomo, gastro hram na Vračaru
Buon Ristoranti,
Korpa Deli Bistro, carstvo delikatesa u Novom Sadu
Hleb
Tajna matičnog kvasca
Delikates
Pepperoni dukati na pizzi
Jedan sastojak
Kukuruzni zlatni prah
Kafa
Romansa espressa i kolača
LCI škola
Otkrijte novosti i trendove, naučite tehnike i tajne
Postanite ekspert
Babà kolač
Brzo i lako
Morsko i hrskavo
Pravi izazov
Cornetti
Vodič
Karta pića