Domaća hrana, pogled koji odmara oči i zadovoljstvo nakon svakog zalogaja, osetićete ako barem jednom posetite restoran „Kolo“ koji se nalazi u najvećem tržnom centru u ovom delu Evrope

4 restoran kolo

„Tradicija je misija ovog restorana“

„Narodno kolo je tradicija Srbije i upravo je to misija ovog restorana – predstaviti strancima domaću baštinu, ali i naše ljude podsetiti na sve lepote ove zemlje. U kolu su se ljudi nekad zbližavali, upoznavali i zaljubiljivali, pa odatle i ideja da se ovaj restoran zove baš tako, jer cilj jeste da se gosti opuste, druže i zaborave na sve brige“, objašnjava menadžer restorana Vladimir Nešković.
Za enterijer je zadužena poznata dizajnerka enterijera Maja Kesić koja je brinula o svakom detalju i stvorila jedan nesvakidašnji izgled restorana. Ideja joj je bila da tradiciju spoji sa modernim dobom, pa tako na uniformama konobara možete videti stare džepne satove, na stolovima slanike koji su se nekada koristili, dok ćete svoje omiljeno piće ispijati iz kristalnih čaša. Svaki tanjir i jastuk su tu sa namerom da uživanje bude potpuno, ali i da bi se stvorila domaća atmosfera.

Kolo prvo jelo

Jagnjetina sa Homolja, sir iz Sjenice, kačkavalj iz Pirota, a mangulica iz Vojvodine

Starija generacija gostiju sa setom reaguje kada poseti restoran „Kolo“, jer ih mnogo toga podseća na njihovu mladost, dok današnja omladina bude oduševljena hranom i spojem tradicije i novog doba.
Kada je hrana u pitanju, tu glavnu reč vodi kuvar Nikola Biševac koji sa velikom ljubavlju i žarom vodi najvažniji deo restorana – kuhinju.
„Hrana u ‘Kolu’ isključivo je domaća, a namirnice nabavljamo od lokalnih manjih proizvođača. Na taj način podržavamo ljude sa sela i ujedno imamo uvid u kvalitet namirnica što nam je apsolutno najbitnije“, istakao je šef kuhinje Nikola Biševac.

6 restoran kolo

„Kolo“ – oaza hedonizma u kojoj se slavi život!

Restoran čine unutrašnji deo sa oko 400 kvadratnih metara površine i oko 150 sedećih mesta, dok se bašta prostire na 150 m2 u kojoj mesto može pronaći 140 ljudi.
„Naša misija je da gosti uživaju u hrani, atmosferi i prelepom pogledu. Bitno je istaći da smo pet friendly za one koji nisu sigurni da li su ljubimci dobrodošli. Kod nas ima mesta za svakog i svi su rado viđeni!“ – dodaje menadžer Vladimir.
Nakon završenog predjela i specijaliteta kuće, slatki zalogaji i dobro vino su tu da upotpune priču i uspore vreme.

Kolo jelo 2
Posebna magija restorana „Kolo“ vlada u trenucima kada zalazi sunce i kad noć zameni dan. Odsjaj vode i zadovoljena sva čula, dovoljan su razlog da restoran „Kolo“ postane oaza hedonizma i mesto na kojem se diže čaša i slavi život.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije