„Pietra“ predstavlja pravo osveženje na ugostiteljskoj sceni Beograda. Što svojim jedinstvenim konceptom, tako i kvalitetom usluge i na kraju raskošnim enterijerom. Bez obzira što se ova picerija i koktel bar nalaze nadomak Bulevara Kralja Aleksandra, ona predstavlja sigurno utočište od svakodnevne vreve. U „Pietri“ ćete imati osećaj da je vreme stalo, i u mislima ćete moći „prošetati ulicama Napulja“. Naravno uz osmeh.

pietra 3

Pietra je jednostavno rečeno, moderna Italija u Beogradu

Lokal se prostire na dva nivoa, tako da možete birati vaše mesto. I dok udobno smešteni sedite, možete uživati u arhitektonskim rešenjima, vrlo ukusnom spoju stakla, metala i drveta, dok dnevna svetlost otkriva sve detalje sjajnog dizajna. Spoj izgleda tradicionalnih italijanskih picerija i vrlo popularnog neo industrial stila će vam učiniti da se osećate kao kod kuće, ali na poseban način. „Pizzeria & Cocktail bar Pietra“ poseduje baštu u sklopu platoa koji liči na oazu u vrelim letnjim danima. Za ljubitelje pića na bazi italijanskog espresa na usluzi su profesionalni baristi koji će ispuniti sve vaše zahteve. Ukoliko su kokteli „vaša šolja čaja“, pripremite se za buđenje svih čula uz italijanske i svetske klasike, po originalnim recepturama napravljenim od probranih pića. Za kvalitet garantuje bartender Lazar Ružičić.
Vlasnik Miloš Stojković otkriva kako se rodila ideja za otvaranjem ovakvog objekta.

pietra šank bar

„Kao školovani ugostitelj, nakon rada u Palasu, Franšu i prvom tada popularnom koktel baru na Vračaru, Santo Domingu, u kom sam upoznao i sadašnju suprugu, dobio sam posao u Šumatovcu u kom sam radio sa pica majstorom Goranom Abramovićem, sertifikovanim Majstorom za pripremu „S.T.G. (Specialita Tradizionale Garantita)“ pice Napolitane. Život nas je, na trenutak, razdvojio i sada spojio, na obostrano zadovoljstvo“, kaže Miloš i dodaje da se „lampica upalila“ prilikom jednog puta u Milano.

pietra separe

„Oduševilo me što su spajali nespojivo“

„Posetio sam jedno od njihovih najpopularnijih mesta „Dry Milano“. Tamo su spajali nespojivo i to me je oduševilo. Služili su napolitansku picu i koktele, ali vrhunske. Dizajn enterijera je bio fenomenalan, neo industrijal vrhunskog kvaliteta. Lokal je imao posebnu energiju, posećivali su ga superstarovi, sportisti, biznismeni, umetnici. To veče sam odlučio da takav koncept prenesem u Beograd. U razgovoru sa rođakom Nikolom Bulajićem smo osmislili celu priču i on mi je puno pomogao svojim sugestijama. Nakon toga sam svojoj prijateljici, dizajnerici enterijera, Ani Nenadović objasnio našu viziju i kreirali smo „Pietru“. Rekao sam joj da će tri glavne figure biti pica majstor, bartender i DJ. Ana je sjajno obavila svoj posao i tako je nastala „Pietra“. Svi smo prezadovoljni što smo uspeli da duh Italije prenesemo direktno na Vračar. Od tada se trudimo zajedničkim snagama da gostima pružimo kvalitet, dobar ugođaj i osećaj pripadnosti“, završava priču Miloš Stojković.

pietra kokteli

Pietra „Pizzeria & Cocktail bar”

Adresa: Kumanovska 6, Vračar, Beograd
Radno vreme: 08 – 00h, vikendom 08 – 01h
Broj telefona: 011/690-20-20
Web: pietra.rs
Instagram: pietra_belgrade

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije