Ekipa projektanata iz Deep House Group otkriva čime su se vodili kada su dizajnirali enterijer novosadskog restorana Piccante

deep house piccante

Staklenim portalima se obezbeđuje dovoljna količina dnevnog svetla

Restoran Piccante u Novom Sadu prostire se na 193 m2 samog restorana, i 83 m2 bašte. Najveći izazov ovog projekta, a ujedno i odgovor na želje investitora bio je da napravimo što prijatniji i topliji prostor za goste. Dizajnom i oslikavanjem najdužeg zida restorana postignut je efekat galerijskog zida, koji je dalje uticao na formiranje jednog od najprijatnijih restorana u gradu.

picante deep house

Sa pogledom na galerijski zid, uz dobru hranu i sjajno vino, uživaćete dok sedite na udobnim materijalima. Završna obrada od tamnog drveta u kombinaciji sa prirodnom kožom i plavim tonovima pliša čine da se osećate ušuškano u savremenom okruženju.
U organizaciji prostora postoji zona koja je pogodna i za rad, pored obedovanja, gde gosti u isto vreme mogu da se opuste i iskoriste mirniju atmosferu za rad. Takođe, konceptom je predviđen i popularni community sto, koji je na usluzi gostima koji dođu sami, a imaju prilike da porazgovaraju sa nekim u toku ručka. Ovakva ponuda različitih konfiguracija sedenja u okviru jednog restorana takođe doprinosi toploj atmosferi, koja je pre svega bila želja investitora.

picante enterijer

Izbor vina uz jelovnik je uvek važan u ekskluzivnim restoranima, ali ono što Piccante izdvaja je odličan odabir vina iz vinske vitrine u koju možete ući. Pri odabiru će Vam pomoći stručno osoblje, a unutar vitrine ćete naići i na ukusne šunke i sireve, koji su tu baš da ih probate na licu mesta i odaberete ukuse u kojima ćete uživati.
Dve fasade restorana su stakleni portali kojima se uspostavlja komunikacija sa baštom, ulicom i urbanim integritetom grada. Portalima se ujedno obezbeđuje dovoljna količina dnevnog svetla, koje doprinosi prijatnoj atmosferi restorana u dnevnim časovima. Prostor bašte je ispunjen pre svega vegetacijom i svetlim tonovima u kombinaciji sa tamnim drvetom, koji polako uvode u prijatan enterijer restorana.

picante restoran sto deep house

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije