
Kompanija Dijamant obeležila Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom
Kompanija Dijamant, jedna od najpoznatijih i najvećih regionalnih kompanija na tržištu jestivih ulja obeležila je Svetski dan osoba sa Daunovim sin...
pročitaj jošPosle napornog vežbanja, uz omiljeni film sa voljenom osobom ili na pauzi između predavanja – sendvič je pravi izbor za svaku priliku. Mnogi ugostiteljski objekti imaju ovaj obrok u ponudi, a svaki gastronom svoja pravila i omiljenu kombinaciju.
Najpopularnije brzo jelo na svetu, čija je istorija duga neverovatnih 300 godina i u čiju čast se širom sveta organizuju različita takmičenja, pa smo i mi u potrazi za najboljim.
Legenda kaže da svaki sendvič ima svoju jedinstvenu priliku za konzumaciju, a na tebi je da nam pokažeš svoju kombinaciju i poseban trenutak. Ukoliko si fan ovog izvrsnog obroka, kompanija Dijamant te poziva da do 23. novembra testiraš svoje kulinarsko umeće i pokažeš nam kada najviše uživaš u sendviču – da li subotom popodne sa prijateljima, ili uz jutarnju kafu, ili tokom užine… U kifli ili tostu, sa šunkom ili sirom, iznenadi nas mešavinom ukusa, slikaj svoje gastronomsko remek delo i momenat koji ide uz njega i možda baš tvoja kreativnost osvoji glavnu nagradu.
Imamo samo jedno pravilo, neka tvoja kombinacija sadrži legendarni kremasti sastojak uz koji svaki sendvič dobija neodoljiv ukus – Dijamant majonez.
Svi zainteresovani mogu da se prijave putem stranice www.sendviczalegendu.rs, a 20 učesnika sa najvećim brojem like-ova dobijaju na poklon vredne Dijamant pakete i dukseve „Legenda“, dok šest najkreativnijih osvajaju Gigatron vaučere za kupovinu u iznosu od 300 evra.
Upiši se i ti u istoriju, pokaži da je tvoj sendvič najbolji i nemoj da zaboraviš namaz koji svakom jelu daje poseban i nezaboravan ukus – jer je ova legenda istinita i uvek je vreme za sendvič!
Odavno je prekršeno tzv. pravilo da se poslastice mogu služiti samo uz kafu ili liker. Naime, vrhunsko zadovoljstvo dolazi samo kada se potpuno pre...
pročitaj jošLimončelo je italijanski liker od limuna koji se uglavnom proizvodi u južnoj Italiji, posebno u regionu oko Sorentinskog poluostrva i na obali Amal...
pročitaj jošReč "korzika" zvuči toliko italijanski, da mnogi koji geografiju ne poznaju baš najbolje veruju da Korzika pripada Italiji. A i gotovo se dodiruje ...
pročitaj još