Bogatstvo egzotičnog sveta BeanZ premium espressa krije se u različitim načinima pripreme i njegovim brojnim poreklima, čime se dobijaju očaravajuće arome. BeanZ porodica okuplja uzgajivače kafe širom sveta. BeanZ porodica okuplja uzgajivače kafe širom sveta. Uživajte u ukusima kafe Luiz Alberta iz Brazila, Eduarda iz Nikaragve i Marije iz Kolumbije. Imajući u vidu da BeanZ stalno obogaćuje svoj asortiman novim farmerima, uskoro možemo očekivati i nove vrhunske kafe.

Kafa Luiz Alberta je pravi dragulj skriven u brazilskoj prašumi. Karakteristično 100% arabika zrno sorte Žuti Burbon izdvaja se po intenzivnoj žutoj boji ploda, što je čini jednom od najpopularnijih širom sveta. Zahvaljujući njoj, Luiz Alberto uzgaja kafu čiji je ukus kombinacija tamne čokolade i slatkoće karamele, sa orašastim notama
pečenog badema. Upoznajte Luiz Alberta na LINKU OVDE.

beanz

Eduardo iz Nikaragve je predstavnik šeste generacije koja upravlja porodičnom plantažom i koja je usavršila svoj recept za visokokvalitetnu kafu. Upravo na njenom tlu, na nikaragvanskom suncu, raste sofisticirana arabika u kojoj se prepoznaju crna čokolada i slatkoća sušenog voća.
Upoznajte Eduarda na LINKU OVDE!

beanz kafa maria

Optimalna klima na farmi Marije iz Kolumbije, zajedno sa jedinstvenim uslovima zemljišta, omogućava da zrna arabike sazrevaju polako, što doprinosi njihovom kvalitetu. Daljim procesom proizvodnje kafe, stvaraju se najfinije arome mlečne čokolade, breskve i delikatnih voćnih nota.

Ekskluzivnost BeanZ premium espressa dostupna je i u Srbiji putem onlajn prodaje na sajtu www.beanzcafe.co.rs, pretplatom na određeni paket, a u ponudi su i kafe aparati.

AUTOR: Jovana Ljubišić

FOTO: BeanZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije