Kada ovih dana dobijete novi broj magazina Cafe Bar & Restoran čeka vas iznenađenje u vidu magazina Dessert & Gelato!

Radi se o specijalnom izdanju posvećenom poslastičarstvu, izradi restoranskih i hotelskih deserata, kao i segmentu proizvodnje zanatskog sladoleda

Tradicionalno poslastičarstvo je donedavno bilo prilično lokalno orijentisano, a poslastičari nisu imali prilike za pokazivanjem svog talenta. Ili bar ne koliko i kuvari. Međutim, vremena su se promenila.

Poslastičari širom naše zemlje se krupnim koracima približavaju svetskom nivou. Sve veći broj poslastičarnica i gelateria se mogu pohvaliti vrhunskom paletom proizvoda od najkvalitetnijih sastojaka koje se mogu nabaviti na svetskom tržištu.

Dessert & Gelato NASLOVNA BROJ 01

Dessert & Gelato će svojim sadržajem biti vaš saputnik na putu ka uspehu

Svesni svih tih promena, a u skladu sa zahtevima modernog tržišta, pred vama je magazin posvećen umetnicima, profesionalcima iz sveta polastičarstva i zanatskog sladoleda. Sve veći broj hotela i restorana ulaže u poslastičarsku sekciju, tako da iskusnim, ali i mladim generacijama poslastičara danas se ukazuju nebrojene mogućnosti za usavršavanje i napredovanje.

Magazin Dessert & Gelato će svojim sadržajem biti saputnik i pratilac na tom putu ka uspehu. Sa izuzetnim poštovanjem će se odnositi prema umeću svih profesionalaca, a eminentna imena domaće i svetske scene će govoriti za magazin i otkrivati tajne svog uspeha.

“Svi možemo u određenom trenutku biti kreativni, ali zadržati tu kreativnost nije lako. Zato je važno biti konzistentan te čuvati i graditi znanje jer jedino je ono konstantno kao i profesionalnost” – Jessica Préalpato.

Sledeći broj magazina Dessert & Gelato očekujte u decembru 2022.

AUTOR: Svetislav Stojanović

FOTO: cafebarrestoran.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije