Da li ste primetili da uglavnom svi imamo mnogo uspomena vezanih za hranu, posebno onih koje sećaju na pecivo; biskvit sa puterom koji smo otkrili na pauzi između predavanja, zlatna krofna koju bi nam mama spakovala za školsku užinu, pufnasto lisnato testo sa vanil kremom?

Julie Jones

Jamie Oliver je ovaj kuvar nazvao remek-delom. Autorka Julie Jones je u njemu maksimalno pojednostavila recepte, tako da je ovo idealno štivo za svakoga ko želi da zakorači u svet poslastičarstva. Uz jasna objašnjenja i bez mistifikacije uspećete da napravite ukusne poslastice.

Scuola di pasticceria Julie Jones

Jones se vodi time da recepti treba da budu laki za praćenje i uspešni u završnici, bez potrebe da se prethodno opremite skupocenom profesionalnom opremom ili diplomom pastry chefa. Jedini sastojak koji nećete moći tako lako da pronađete je baš onaj najvažniji tj. strpljenje. Za ostalo, oslonite se na ono što vam The pastry school nudi. U Italiji ćete je naći pod nazivom Scuola di pasticceria , a ovde možete naručiti knjigu na engleskom sa potpisom autorke.

AUTOR: Nataša Stevanović

FOTO: juliejones.online

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Prethodna vest

Sledeća vest

još iz kategorije