Da li ste probali namaz od avokada? Ako niste, danas je pravi trenutak da to učinite. Pripremite ovu ukusnu kombinaciju sastojaka i uživajte uz krem od avokada sa sirom i sušenim paradajzom

Kuvar Marco Moretto
Težina pripreme Lako
Vreme 20 minuta
Vegetarijansko

SASTOJCI ZA 4 OSOBE
160 g pulpe avokada
160 g svežeg kaprina
sirće
kovrdžavi peršun
sušeni paradajz u ulju
usoljeno suvo voće
hleb
so

Krem od avokada i kaprina

PUNJENA TESTENINA SA AVOKADOM

Izgnječite avokado i sjedinite ga sa kaprinom i prstohvatom soli, energično mešajući da dobijete penastu smesu.
Dodajte malo sirćeta i pospite peršunom.
Poslužite krem uz sušeni paradajz, mešano suvo voće i koricu tostiranog hleba.

Kupite zreli avokado, ako je moguće, izaberite onaj sa tamnom i naboranom korom jer je njegova pulpa mekana i lakša za konzumaciju.
Kaprino je kozji sir koji se konzumira i kao mlad, i kad sazri. Za ovaj recept koristite mladi.

BROWNIES SA AVOKADOM

AUTOR: Marco Moretto / Stajling: Beatrice Prada

FOTO: Riccardo Lettieri

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.