Idealno posluženje za mala ženska okupljanja, posebne prilike ili posebne osobe. Uz čaj, kafu, čašu šampanjca i…

Težina pripreme Lako
Vreme 15 minuta
Vegetarijansko bez glutena

SASTOJCI ZA 6 OSOBA
480 g kaprina (kravljeg)
sveže aromatično bilje
(majoran, nana, matičnjak, bosiljak, timijan)
sveže jestivo cveće
so
biber

KREM OD AVOKADA I KAPRINA

Kuglice sa sirom

Izdrobite u činiji sir sa prstohvatom soli i malo bibera.
Iseckajte nakrupno aromatično bilje, pomešajte ga, a potom sjedinite sa sirom.
Napravite 6 loptica i ukrasite ih laticama cveća po izboru.
Poslužite sa grisinima ili tostiranim hlebom, po želji.

HUMUS OD BELOG PASULJA

AUTOR: Joëlle Néderlants / Foto: Riccardo Lettieri / Stajling: Beatrice Prada

FOTO: La Cucina Italiana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije